Comercial Miralles | Botigues de calçat especial a Barcelona

Comercial Miralles

Comercial Miralles

Sabata còmode | Calçat peus delicats | Sabateries Barcelona província

A Comercial Miralles donem nom propi a les botigues de calçat a Barcelona província, després de quasi un segle vinculats a aquest sector. Iniciem la nostra activitat el 1917, de la ma de Juan Miralles Vinyals, qui va saber transformar el seu petit negoci de fabricació d’espardenyes en tota una xarxa de venda a l’engròs de sabates. Un esperit emprenedor reconegut el 2014 per la Cambra de comerç de Barcelona, amb el premi a la Trajectòria Empresarial.

Abans i ara, l’objectiu que perseguim a Comercial Miralles és posar a l’abast dels nostres clients sabates còmodes i de qualitat a bon preu. Treballem per portar el confort als seus peus, amb una àmplia selecció de calçat que renovem cada temporada a les nostres botigues.

Premeu per desplegar / contraure el directori.Premeu per desplegar / contraure el directori.Premi de la Cambra de Comerç de Barcelona

Reconeixement a una Trajectòria: Sr. Juan Miralles Grau

El 1917 Juan Miralles Vinyals arriba a Granollers amb tota la família, procedent del poble del Forcall de Maestrat. Va començar venent faixes pels mercats, però aprofitant l’ofici que havia après en el poble va començar a fabricar espardenyes de cànem, jute i espart i també esclops de fusta. Juntament amb els seus dos fills, León i Francisco Miralles, va expandir el negoci introduint la venda a l’engròs en l’edifici de la Porxada, on primer es comercialitzava calçat cosit i després es va introduir el vulcanitzat.

El 1982 els dos fills de Francisco, Juan i Esteve Miralles Grau, van prendre el relleu. Són anys de mot treball i el creixement de l’empresa els empenya a buscar una nau en el polígon Jordi Camp per portar a terme l’activitat a l’engròs i començar a vendre calçat injectat, i a inaugurar la botiga de la Porxada tal com la coneixem avui dia.

En la concessió del premi a Joan Miralles es vol reconèixer l’esperit emprenedor que ha acompanyat durant tota la seva trajectòria empresarial i la seva dedicació i perseverança, que ha sigut transmetre a la seva filla, Carme Miralles, i a la resta de la família i treballadors que l’han acompanyat durant tots aquests anys. Tots ells conformen la 4ª generació de Calçat Miralles; una empresa consolidada en el seu sector, amb botigues a Granollers, Manresa, Olot, Mataró, Vic i Tona, però que no ha deixat mai de tenir les originals espardenyes, vingudes del Maestrat.