Comercial Miralles | Sabateries Miralles | Botigues de calçat especial a Barcelona

Contactar amb Comercial Miralles | Botigues de calçat especial a Barcelona

Si té cap consulta, vol realitzar una comanda o formar part de la nostra xarxa de botigues de calçat especial a Barcelona, empleni el següent formulari

Comercial Miralles

Comercial Miralles, SL
Travessia Arenys, s/n
08403 Granollers (BARCELONA) España

Telèfon: 938498656

Els camps assenyalats amb un asterisc * són obligatoris.

Condicions legals

De conformitat amb l’establert en la Llei 15/1999 de 13 de desembre i amb el R.D. 1720/2077 de 21 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que totes les dades facilitades per vostè seran incorporades a un fitxer propietat de Comercial Miralles, SL, , amb la finalitat de gestionar la informació, respondre a les seves consultes i amb finalitats estadístiques. Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions previstes per la Llei, dirigint-se a Comercial Miralles, SL, indicant en el sobre la referencia "Dades Personals".

Per poder enviar el formulari ha d'introduir el mateix codi que es mostra en la imtage dins del camp Verficar. Aquest control permet combatre l'SPAM (correu electrònic no desitjat). Si no pot veure correctament els caràcters, premi el botó Recarregar al costat de la imatge per generar un nou conjunt de caràcters.

captcha Premeu per canviar la imatge.