Botigues de calçat especial a Barcelona | Botigues de calçat especial a Barcelona

Botigues de calçat especial a Barcelona

Sabateries Barcelona | Calçat còmode | Sabata còmoda | Sabates peus delicats

tiendas de calzado especial en Barcelona

A Comercial Miralles posem als seus peus el confort i el descans. Des de 1917, som experts en acaronar la seva trepitjada, amb sabates còmodes que cuiden i protegeixen el peu a cada pas. A les nostres botigues de calçat especial a Barcelona li oferim la més àmplia selecció de models, amb solucions per a tot tipus de problemes en els peus.

Al nostre catàleg trobarà calçat per a peus delicats, peus amples, peu diabètic, plantilles ortopèdiques… Sabates especials, amb dissenys anatòmics, que s’adapten a la trepitjada sense comprimir el peu, per garantir la màxima comoditat. Perfectes tant per a casa com per al carrer. També comptem amb una gran varietat d’espardenyes tradicionals, la nostra senya d’identitat des de fa quasi 100 anys.

A Comercial Miralles comercialitzem calçat a l’engròs. Des del nostre magatzem central servim a diverses botigues de calçat especial a Barcelona província, Lleida, Tarragona, Balears, Girona i Andalusia que porten el segell inconfusible de la nostra marca: comoditat a bon preu. Trobi el seu punt de venda més proper i descobreixi tot el que podem oferir-li. Les nostres sabateries l’esperen a Granollers, Vic, Tona, Manresa, Mataró i Olot (Girona).

Calçat còmode per a peus delicats